Impresszum

AZ ÜZEMELTETŐ ADATAI

  • Az üzemeltető neve: Proaktor Design Kft.
  • Az üzemeltető székhelye: 5000 Szolnok, Aranyi Sándor út 22. II. em. 11.
  • Az üzemeltető telephelye: 2112 Veresegyház, Revetek utca 61.
  • Az üzemeltető cégjegyzékszáma: 16-09-015873
  • Az üzemeltető adószáma: 24976604-2-16

AZ ÜZEMELTETŐ ELÉRHETŐSÉGE

  • Telefon: 06-30/336-7218
  • E-mail: info@proaktor.hu

AZ ÜZEMELTETŐ WEBOLDALA

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Proaktor Design Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Proaktor Design Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Proaktor Design Kft. weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Proaktor Design Kft. jogosult.

A Proaktor Design Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A vállalat azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Proaktor Design Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. Cégünk nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Proaktor Design Kft. kifejezetten kizárja.

A Proaktor Design Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a cég weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.