TÁMOP

A Proaktor Design Kft. 5,97 millió Ft vissza nem térítendő Európai Uniós támogatást nyert el a TÁMOP-2.3.6.B-12-1/10 kódjelű, Fiatalok vállalkozóvá válása a konvergencia régiókban című pályázati kiíráson.

A projekt megvalósítása 2014. szeptember 1-jén megkezdődött, és 2015. február 28-ig tartott. A projekt keretén belül létrejött egy vállalkozás, mely egyedi méretben és formában tud változatos anyagokat vágni, különböző dekor anyagokat (Stadur, PVC, Dibond…), bútorlapot, táblásított faanyagot. A termékeket leginkább a dekorációs és asztalos vállalkozások tudják jól hasznosítani. Beszerzésre kerültek a működéshez szükséges kisebb eszközök, emellett marketing tanácsadást és tevékenységet, technológiai tanácsadást, jelentős mértékű anyagbeszerzést valósított meg a vállalkozás, és emellett két új munkahelyet is teremtett. A vállalkozás székhelye és működési területe Szolnokon van, de megrendelések szerencsére az egész országból érkeznek.

Számos üzleti és partneri kapcsolat alakult ki az eddigi működés során, többek között igyekszik a vállalkozás az „A” komponensben megismert vállalkozásokkal együttműködni, tőlük szolgáltatást, eszközt beszerezni, így segítve a többi fiatal vállalkozót az indulásban.

A projekt tehát sikeresnek és 100%-ban megvalósultnak tekinthető, mellyel két fiatal meg tudja alapozni a jövőjét, a hosszú távú megélhetését.infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA